Bijeenkomst aandacht voor Borsten

Gesprek over borstgezondheid

meridianen in de borsten

Op woensdag 23 januari, in het centrum van Zutphen, organiseer ik voor de 3e keer een avond een bijeenkomst aandacht voor borsten speciaal voor vrouwen om te praten en geïnspireerd te raken over het onderwerp borstgezondheid.

Deze avond zal de nadruk in het bijzonder liggen op het ondersteunen van de energie in het gebied van onze borsten door middel van drukpunten, massage van de meridianen en oefeningen.

Delen van kennis en ervaring

Als Acupuncturiste en Shiatsutherapeute deel ik mijn kennis en ervaring op dit gebied. Kennis die ik als behandelaar heb opgedaan. Ervaring die ik heb beleefd in de tijd dat ik zelf borstkanker had in 2007 toen ik midden in mijn Shiatsu opleiding zat. Sindsdien zijn behandelwijze en borsten samen als een rode draad door mijn leven gewikkeld.

Tips adviezen en weetjes

Vrouwengeneeskunde en Oosterse Geneeswijzen zijn een mooie combinatie om een avond aan te wijden. Rondom oktober borstkankermaand komen er vaak vragen rondom het onderwerp borsten. Het stromen van vrouwelijke energie is heel belangrijk voor onze (borst)gezondheid. Ik wil met name tips, adviezen en weetjes delen om wat beter in verbinding te komen met onze borsten.

Verbinding met ons lichaam

Wat is dan borstgezondheid, wat voor vragen komen er in je op als we het over borsten hebben? Hebben borsten dan extra aandacht nodig, waarom dan en hoe doe je dat? Vaak is het met onze borsten net als met de rest van ons lichaam, wanneer we klachten ervaren dan hebben we pas een verbinding met dit deel van ons lichaam. Het zou zoveel beter zijn als we vanuit verbinding met ons lichaam kunnen voorkomen dat er klachten komen.

We hebben het over lichaamsbewustzijn

We gaan het onder andere hebben over de zin en onzin van zelfonderzoek van je borsten. Is een BH nu wel of niet nuttig of nodig. Verzorging van borsten, het voorkomen van klachten en ongemakken en vooral wat we kunnen doen met gevoeligheid van borsten.

Acupunctuur Shiatsu en Borsten

In de traditionele Chinese Geneeswijze is een hele tak gewijd aan vrouwenklachten. Het systeem van energiebanen, wat door ons lichaam loopt, kan helpen om onze energie een handje te helpen. Door het gebied van de borsten lopen vele energiebanen die ondersteunend kunnen zijn in de verzorging van onze borsten.

Waar en wanneer

Als je er graag bij wilt zijn dan graag aanmelden bij mij zodat ik rekening kan houden met het aantal aanwezigen.

De bijeenkomst vindt plaats in het centrum van Zutphen, in een sfeervolle ruimte bij de kachel, met koffie, thee en wat lekkers.

Op woensdagavond 23 januari

Van 19.30 tot 21.30 uur, je bent welkom vanaf 19.15 uur

Vispoortplein 16 – Bij ´Caresse´ Zutphen kamer 15

 

Voor vragen of aanmelden graag via het contactformulier van de website of per telefoon via Whatsapp of SMS

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.