boezemvriendinnencafé bij Tessa’s Place

Op 25 april Boezemvriendinnencafé bij Tessa’s Place
Gelijkgestemden in het Boezemvriendinnencafé

Een Pop-up café, in een bestaande horeca locatie, waar we samen kunnen afspreken.  Tessa’s place is een fijne plek, niet druk, met voldoende ruimte om een eigen hoekje te creëren. Dit is ondergebracht in het mooie gebouw van de Kaardebol, bij de Vlindertuin.

Voor wie?

Voor vrouwen die zich geraakt voelen door het onderwerp borsten. Omdat je zelf borstkanker hebt (gehad), omdat je een familielid, een vriendin of kennis hebt die geraakt is door borstkanker of omdat dit onderwerp je raakt….Maar ook als je graag meer informatie zou willen over borsten en borstgezondheid.
Een plek waar je tips en adviezen aan elkaar kunt vragen en geven als het gaat om je borsten, borstklachten, verzorging van je borsten en borstkanker.

Wat is de bedoeling?

Als Acupuncturist, Shiatsutherapeut en ervaringsdeskundige op het gebied van borstkanker deel ik ook graag mijn ervaringen. Borsten zijn nu niet bepaald een neutraal onderwerp en zeker lastig als er ongerustheid en angst aan te pas komt. In het geval van borstkanker of borstklachten komt het vaak voor dat een vrouw toch ook haar best doet om de omgeving gerust te stellen en daarbij niet veel klankbord heeft in de omgeving om eens met een andere vrouw te praten over borsten. Ik nodig je dus graag uit om eens een bevrijdend gesprek te hebben over dit bijzondere onderwerp.

Locatie en tijd

De locatie kan wijzigen vanwege de vrijblijvende situatie. Kijk daarom altijd vlak voordat je komt nog even na of er niets is gewijzigd!! Nog handiger is om je via Whatsapp of SMS aan te melden (06-51923328) dan kan ik een berichtje sturen als er nog mededelingen zijn. 

Vanaf 10.00 uur tot 12.00 uur.

Voor 25 april is gekozen voor Tessa’s Place, dit is ondergebracht in het mooie gebouw van de Kaardebol: Harenbergweg 1  –   7204 KZ  in Zutphen. 

De enige kosten die eraan verbonden zijn is je eigen bestelling in het café, graag wel minimaal 1 consumptie.

 

zaken rondom borstgezondheid

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.