Boezemvriendinnencafé

Gelijkgestemden in het Boezemvriendinnencafé

Een bestaande horeca locatie waar we samen kunnen afspreken. Onder de noemer ‘pop-up’ omdat de locatie niet vast staat en suggesties welkom zijn voor volgende ontmoetingen. De bedoeling is dat de plek voldoende ruimte biedt om een eigen hoekje te creëren en waar je ook makkelijk naar binnen wandelt. Een plek waar je, als vrouwen onder elkaar, het kunt hebben over alles wat je raakt als het gaat om borsten, borstgezondheid en borstkanker.

Voor wie?

Voor vrouwen die zich geraakt voelen door het onderwerp borsten. Omdat je zelf borstkanker hebt (gehad), omdat je een familielid, een vriendin of kennis hebt die geraakt is door borstkanker of omdat dit onderwerp je raakt….Maar ook als je graag meer informatie zou willen over borsten en borstgezondheid.
Een plek waar je tips en adviezen aan elkaar kunt vragen en geven als het gaat om je borsten, borstklachten, verzorging van je borsten en borstkanker.

Wat is de bedoeling?

Als Acupuncturist, Shiatsutherapeut en ervaringsdeskundige op het gebied van borstkanker deel ik ook graag mijn ervaringen. Borsten zijn nu niet bepaald een neutraal onderwerp en zeker lastig als er ongerustheid en angst aan te pas komt. In het geval van borstkanker of borstklachten komt het vaak voor dat een vrouw toch ook haar best doet om de omgeving gerust te stellen en daarbij niet veel klankbord heeft in de omgeving om eens met een andere vrouw te praten over borsten. Ik nodig je dus graag uit om eens een bevrijdend gesprek te hebben over dit bijzondere onderwerp.

Locatie en tijd

De locatie kan wijzigen vanwege de vrijblijvende situatie. Kijk daarom vlak voordat je komt en voor actuele data en locatie van het boezemvriendinnencafé onder het menu ACTIVITEITEN. Nog handiger is om je via je Whatsapp of SMS aan te melden  als je wilt komen (06-51923328) dan kan ik een berichtje sturen als er nog nieuwe mededelingen zijn.

De enige kosten die eraan verbonden zijn is je eigen kopje koffie of thee in het café!

 

zaken rondom borstgezondheid

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.