Consult

Het verloop van een Shiatsutherapie consult

Reden van uw Shiatsutherapie consultShiatsutherapie geheel van omstandigheden

Uw eerste consult staat in het teken van het bespreken van de klacht. Hiervoor vindt een intake plaats waarbij diverse vragen gesteld worden die voor de diagnose belangrijk zijn. Dit kunnen vragen zijn die in eerste instantie niet relateren aan de klacht. De Oosterse Geneeskunde bekijkt altijd het geheel van omstandigheden die van invloed kunnen zijn.

DiagnoseConsult polsdiagnose Shiatsutherapie technieken

Tijdens de intake zal er gekeken worden naar de tong en er wordt aan de polsen gevoeld. Dit zijn Oosterse diagnose methoden om te kijken en te voelen hoe de energiebalans zich in het lichaam verhoudt. Iedere vervolgafspraak zal dit weer herhaald worden, samen met een korte bespreking van de huidige situatie.

“Een vriendin van mij heeft Marissa aanbevolen en daar ben ik nu nog steeds blij om. Marissa heeft aandacht voor mijn klacht en behandeld serieus en doeltreffend.  Er wordt behandeld waar het nodig is en dat er daarbij ook nog wordt gekeken van waaruit de klachten zijn ontstaan is een fijn gevoel.
Op mijn beurt beveel ik dan ook  Marissa aan voor wie een goede therapeut zoekt die haar vak verstaat.”
Pauli
De behandeling

Vervolgens zal de Shiatsubehandeling plaats vinden. Afhankelijk van de behandelingskeuze zult u gedeeltelijk ontkleed op de massagebank plaats nemen. Vaak wordt zowel aan de voorkant als op de rugkant behandeld en u zult bedekt worden met handdoeken. 

Shiatsu futon

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.