Lorelei

Het Lorelei vrouwenfestival

Stel je voor: een mooie plek in de natuur, 500 prachtige vrouwen, 80 inspirerende workshops.
Verleidelijke hebbedingetjes in bontgekleurde marktkramen, twee danstenten om je uit te leven en een Mysterieveld voor stilte en Zijn.
Kortom, een magische wereld, waarin je alle facetten van je vrouw-zijn kunt vieren.
Drie dagen helemaal voor jou, om jezelf op te laden, te genieten, te delen en te ervaren
Even niets te hoeven en alles te mogen. Dat is Lorelei. Wees welkom!Lorelei 2016

Lorelei 2

Lorelei ontmoeten

Ik heb mijzelf diverse keren in het festival ondergedompeld, het is één grote inspiratiebron voor me geweest en dit wordt het 2e jaar dat ik er workshops ga geven en op het Verwenveld behandelingen ga geven. Het Lorelei thema dit keer is Zusterschap. Contact maken met je vrouw-zijn en van hieruit met de vrouwen om je heen.

Vrouw zijn in je lijf

Ons vrouwelijke lichaam is de basis van waaruit wij leven. Contact hiermee is een geschenk aan jezelf. Op het verwenveld zal ik behandelingen gaan geven om je vrouw-zijn vrij te kunnen laten stromen. Mijn kracht voor deze behandeling ligt zowel in Shiatsumassage, uitgebreide massage achtergrond, specialisatie (Gynaecologie) in de Traditionele Chinese Geneeswijzen en de jaartraining Womens Way van Charlotte Norell.

Workshop om je vrouwelijke essentie in je lijf te ervaren

Het contact versterken met onze vrouwelijke energie en van hieruit te gaan voelen, bewegen, helen en delen. Ik ga je in deze Workshop meenemen door middel van een aantal fijne oefeningen om wakker te worden in je eigen lichaam. Meer ontspanning te ervaren in je sexuele energie, in contact met onze sensuele moeder aarde, om je te laten genieten van je eigen sensuele vrouwenlijf. Je mooie lichaam zal je dankbaar zijn en je gaat dit vanuit elke cel van je wezen uitstralen, gun jezelf gewoon het allerbeste!

Zorg goed voor jezelf

Neem iets (kussentje/dekentje) mee om op te zitten en denk aan een flesje water. Draag ruim of soepel zittende kleding.

Ik ontmoet je graag!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.