Massage achtergrond

Een mooie mix van stijlen

Gecombineerde aanpak maakt de behandeling compleet

De technieken die ingezet worden zijn zeer divers door gevarieerde (bij)scholing zoals Shiatsu, Acupunctuur, Stoelmassage, Rebalancing, Gewrichtsontspanning, Forearm massage en Oosterse Hoofdmassage. Er kan van uiterst subtiel tot zeer stevig gewerkt worden al naar gelang nodig is.

Shiatsu en Acupunctuur

Wat zich kenmerkt aan Shiatsu zijn de acupressuur technieken en de strekkingen binnen het lichaamswerk, dit om de meridianen en de energiepunten te beïnvloeden. De Acupunctuurscholing maakt dat de massage verrijkt kan worden door verdieping van de theoretische kennis van de Chinese geneeswijzen.

Stoelmassage

De zittende positie is wat deze massage bijzonder maakt, er kan op diverse locaties behandeld worden, er is geen massagetafel nodig. Veelal bevinden zich klachten in het nek- en schouder gebied, deze zijn heel goed te behandelen in een zittende houding.

Rebalancing, Gewrichtsontspanning en Forearm (onderarm) massage.

Deze bijzonder ontspannende massagevormen dienen ter ondersteuning en laten een behandeling dieper binnenkomen in het lichaam.

Oosterse Hoofdmassage

Hierbij ligt de nadruk op het hoofd, de nek en het schoudergebied. In het hoofd, als centrum van ons bestaan, kunnen veel spanningen ophopen door de vele indrukken die we opdoen. Hier bevinden zich veel spieren en zenuwuiteinden en door behandeling kan er een snelle en diepe ontspanning plaats vinden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.