Uw therapeut

Therapeut ShiatsuMarissa le Roy

De weg van meer energie in mijn leven

 

Mijn interesse voor de Oosterse filosofie

Zo’n 20 jaar geleden ben ik Tai Chi lessen gaan volgen. Vanaf toen is mijn wereld veranderd. Ik ging vanzelf anders leven, anders eten en maakte andere keuzes. Om te ontdekken hoeveel invloed we eigenlijk op onze gezondheid kunnen uitoefenen was voor mij een verrassing. Mijn hele lichaam ging boekdelen spreken, dat was een hele andere kijk op gezondheid dan dat ik tot dusver had gehad. Ook verrassend om nu terug te kijken naar mijn weg, te zien dat mijn leefwijze niet zo anders is als de wereld om mij heen, iedereen zoekt op zijn eigen manier steeds meer naar een gezonder en bewust leven.

Het bijzondere aan de Oosterse Geneeswijzen

Het is een natuurlijke geneeswijze die helemaal gefundeerd is op hoe ik mij wil voelen. Dat is uiteraard zonder  pijn en beperkingen, gezond dus! Het lichaam is beïnvloedbaar en door het maken van de juiste keuzes kan ik ervoor zorgen dat mijn lichaam blijft functioneren zoals het bedoeld is. Hierdoor voel ik mij veerkrachtiger, vitaler en krijg ik meer energie.

Een natuurlijke weg om het lichaam te herstellen

Sluimerende kwalen onderscheppen, het liefst voordat de reguliere Medici het moeten over nemen. Dat betekent vertrouwen op lichaamssignalen en daar bewust van worden. Het zelfherstellende vermogen een handje helpen, dat vind ik een bijzondere uitdaging en daar heb ik mijn beroep van gemaakt. De Traditionele Oosterse Geneeswijzen zijn behandelwijzen die al duizenden jaren succesvol zijn gebleken en ook in het westen hand over hand terrein winnen.

  Met Marissa ben ik ooit samen gestart met workshops daarna ging ik mee als proefpersoon. Inmiddels heeft zij zich gespecialiseerd en vervolgens haar praktijk opgezet waar ík zelfs trots op ben. Het hele traject heb ik min of meer van dichtbij meegemaakt.
Je zou denken dat ik bevooroordeeld ben. Maar niets is minder waar want mijn leven lang laat ik mij al lekker masseren en behandelen. Maarrrr…. Marissa heeft de beste handen! Ik spreek werkelijk uit ervaring! Ineke
 

Nog steeds, naast mijn constante ontwikkeling als Shiatsu therapeut en Acupuncturist, zijn de Oosterse bewegingsvormen Tai Chi, Healing Tao en Do-in een belangrijk deel van mijn leven.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.